top of page
pexels-leeloo-thefirst-6495849.jpg

pasen

Op 1e Paasdag (zondag 9 april) serveren wij onderstaand 4-gangen brunch. Uiteraard houden wij rekening met allergieën en dieetwensen.

Heeft u interesse in het vegetarische- of kindermenu laat het ons dan weten.

GLAASJE BUBBELS

AMUSE

Voorgerecht

BAVETTE

Pastrami | piccalilly | eiercrème | brioche toast | augurk

of

ZALM

Tataki | eiercrème | radijs | limoen | gepofte wilde rijst

Het voorgerecht en het tussengerecht worden geserveerd met mini broodjes en

zeezout boter.

Tussengerecht

DOPERWT

Soep | limoen | crème fraîche | rivierkreeft | amandelen

Hoofdgerecht 

HOENDER

Polenta | bospeen | sinaasappel | kardemon | bacon

of

SCHOL

Bospeen | polenta | hazelnoot | beurre noisette

Nagerecht

EI

Chocolade | crumble | karamel botercrème | framboos

38,00 p.p.

pexels-leeloo-thefirst-6495849.jpg
bottom of page