top of page

pasen
Op 1e Paasdag (zondag 9 april) serveren wij onderstaand 4-gangen brunch. Uiteraard houden wij rekening met allergieën en dieetwensen.
Heeft u interesse in het vegetarische- of kindermenu laat het ons dan weten.
GLAASJE BUBBELS
AMUSE
Voorgerecht
BAVETTE
Pastrami | piccalilly | eiercrème | brioche toast | augurk
of
ZALM
Tataki | eiercrème | radijs | limoen | gepofte wilde rijst
Het voorgerecht en het tussengerecht worden geserveerd met mini broodjes en
zeezout boter.
Tussengerecht
DOPERWT
Soep | limoen | crème fraîche | rivierkreeft | amandelen
Hoofdgerecht
HOENDER
Polenta | bospeen | sinaasappel | kardemon | bacon
of
SCHOL
Bospeen | polenta | hazelnoot | beurre noisette
Nagerecht
EI
Chocolade | crumble | karamel botercrème | framboos
38,00 p.p.

bottom of page