top of page
LOUD jun'23 - DSC_5974.JPG

AGENDA

Nieuwsgierig naar alle evenementen bij Brasserie LOUD? Ontdek onze bruisende agenda! Het hele jaar door trakteren we je op culinaire hoogtepunten, van smaakvolle proeverijen tot gezellige vrijdagmiddagborrels met live muziek, sprankelende cocktailavonden en nog veel meer. Blijf op de hoogte en geniet & vier bij Brasserie LOUD!

28 

OKTOBER | BOCKENTOCHT

Het Bockbierseizoen is net begonnen en we wilden weer eens wat anders doen: een heuse bokkentocht. Bij deze eerste editie proef de de mooiste bockbieren met bijpassende hapjes bij Café Den Hamse Bok , Brouwerij Opener en Brasserie LOUD! 
Wij hebben in totaal 6 verschillende bockbieren voor jullie geselecteerd voor dit evenement. En dit keer krijg je niet alleen het bier, maar ook bijpassende hapjes! Het wordt dus Bocken, Bikken & Biken!

Je betaalt slechts €32,50 p.p. voor deze tocht, en daar zijn de 6 proefglaasjes, de hapjes en zelfs nog een verrassing bij inbegrepen.
Boek snel via onderstaande link: https://www.opener.nl/event/dongense-bockentocht-op-28-10-2023/

4

NOVEMBER | PROEF DONGEN

Wintereditie van Proef Dongen❄️🍴

Kom genieten van de winterse sferen onder het genot van de lekkerste gerechten. Uiteraard worden deze gerechten vergezeld door heerlijke wijnen en speciaalbieren.
Wilt u gegarandeerd zijn van toegang? Koop dan via onderstaande link uw ticket. U ontvangt hiervoor een heerlijke amuse en een glas bubbels. Tevens ontvangt u twee consumptiemunten die u kunt inwisselen voor één van de heerlijke gerechten of dranken. 

Koop hier uw ticket 👉 http://bit.ly/ProefDongen

📅 zaterdag 4 november 
🕒 15.00 - 22.00 uur
📍 Eindsestraat 21, Dongen 
Ps: kom als u kunt zoveel mogelijk op de fiets 🚲

16

DECEMBER | KERSTMARKT

Kerstmarkt met culinaire versnaperingen georganiseerd door Leer Dongen Kennen. Binnenkort meer informatie.

25

DECEMBER | 1E KERSTDAG

Vier Kerst in stijl bij Brasserie LOUD! Laat je verwennen met een uitgebreide lunch of een verfijnd diner. Bij ons begint je feestelijke ervaring met een warm welkom en een glas bubbels. Geniet van onze speciale Kerstmenu met een keuze aan heerlijke vis- en vleesgerechten, inclusief vegetarische opties voor de fijnproevers en kindvriendelijke opties voor de kleintjes.

🌟 Kerstavond: Gesloten vanaf 16:00 uur.
🌟 1e Kerstdag:

       Kerstlunch van 12:00 tot 15:30 uur &

       Kerstdiner van 18:30 tot 22:30 uur
🌟 2e Kerstdag: Gesloten.

Voor meer informatie bekijk onze Kerst pagina. 

LOUD jun'23 - DSC_5974.JPG
bottom of page