top of page
LOUD 25.jpg

WERKEN
BIJ LOUD

Even ertussenuit, tijd voor jezelf, iets vieren en lekker eten en drinken. Dit kan allemaal bij Brasserie LOUD in Dongen. In ons verbouwde pand met moderne interieurelementen zorgen wij ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Kom jij ons team versterken? We zijn namelijk op zoek naar enthousiaste collega’s. 

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Brasserie LOUD is de huiskamer van Dongen. Waar je van 10:00 uur tot 17:00 uur terecht kan voor een kop koffie met diverse zoetigheden tot aan een heerlijke lunch en van een businesslunch tot aan een borrel met vrienden op het terras. Voor iedereen is er wel iets wat ze zoeken. Tevens zijn we donderdag, vrijdag en zaterdag geopend om te borrelen/dineren tot 21:30 uur. Het werken met kwaliteitsproducten en bekwame medewerkers maakt het verblijf bijzonder. We presenteren het op verrassende wijze en komen los van de traditionele lunch gerechten. We stoppen ze in een eigen jasje. WAT WIJ JOU BIEDEN - Een functie waar jij je creativiteit in kwijt kan - Samen met de chef-kok de menu kaart invullen - Het samen uitwerken van nieuwe gerechten - 60 % van de tijd overdag werken - Uitstekend salaris - Fulltime dienstverband op basis van 38 uur per week - Vakantiegeld - Pensioenopbouw - Tijd voor tijd - Niet alle feestdagen/weekenden werkzaam - Gezellig team en een bedrijf met ambitie - Gezellige team uitjes en naborrels WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU - Koken met oog voor een optimale smaakbeleving en presentatiewijze - Aandragen en keuzes maken van nieuwe gerechten, ideeën en menu suggesties - Werken volgens de HACCP voorschriften en het waarborgen van kwaliteit, continuïteit en hygiëne - Effectief bijdragen aan een goede open communicatie en sfeer binnen het team - Recepturen actueel houden WAT HEB JIJ ONS TE BIEDEN - Je bent inzetbaar zowel doordeweeks als in de weekenden - Opleiding MBO niveau - In het bezit van een Leermeester certificaat en anders krijg je de mogelijkheid om deze te halen - Relevante aansluitende werkervaring en leidinggevende kwaliteiten - Een dienstverlenende, energieke en probleem oplossende instelling Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Gijs Eskes, eigenaar Brasserie LOUD via 06-18290621 of gijs@brasserieloud.nl

OPROEPKRACHT BEDIENING & OPROEPKRACHT SPOELKEUKEN

​WAAR KOM JE TERECHT Je komt terecht in een jong en ambitieus team. De werktijden zijn flexibel en de werktijden zijn perfect te combineren met jouw sociale verplichtingen. WAT KAN JE VERWACHTEN BIJ LOUD Je bent samen met jou collega’s het gezicht van de zaak. In de ochtend ontvangen wij de eerste gasten voor een kop koffie en iets lekkers. Daarna gaan we ons richten op de lunch en aansluitend op de borrelgasten. Als klap op de vuurpijl ontvangen we in de avond de dinergasten. Dit alles doen we met een gedreven team. En natuurlijk wordt er samen ook gelachen. Want een dag niet gelachen is een dag niet bij LOUD geweest. WAT WIJ BIEDEN - Zelf via de plan app aangeven wanneer je kan werken - Maandelijkse uitbetaling van je salaris - Gezellige (na)borrels met je collega’s - Diverse trainingen - Meedelen in de fooienpot - Jaarlijkse kasteleinsbal (de horeca borrel van Dongen en omgeving) WAT JIJ TE BIEDEN HEBT Je houdt niet van stil zitten en weet van aanpakken. Minimaal 2x per week beschikbaar (voorkeur één weekenddag)

SOLLICITEREN?

Laat hieronder jouw gegevens en motivatie achter, dan maken we snel kennis.

  • Facebook
  • Instagram

Bedankt voor je bericht!

bottom of page